Перфектно представяне…

Устойчиво, гъвкаво лепило
за монтаж на изкуствена трева

Иновативните синтетични тревни настилки за спортни терени по нищо не отстъпват от качествата на естествена трева, напровтив – печелят превъзходтсво по отношение на качествените си свойства, разходите за поддръжка и износване. Но качеството и техническите спецификации се определят не само от вида на изкуствената тревна настилка, но дори още повече от професионалната й инсталация с качествени самозалепващи продукти. Настилката не само трябва да отговаря на изискванията на специфичните спортове (екстремни степени на износване), но също така трябва да издържа на постоянно променящите се климатични условия (дъжд и влага, горещини, студ, сняг). Ето защо е много важно лепилото, което използвате, да е специално създадено за тези цели.

В отговор на тези нужди, Ви представяме перфектния избор на лепило за изкуствени тревни настилки.


Първокласни лепила за паркет – STAUF

 STAUF MULTILAYER

е иновативно хибридно лепило, създадено специално за многопластови паркетни настилки . Без разтворители и водно съдържание, изключително еластично на деформации и лесно за нанасяне, без да “раздува” дървото.

Лесно за почистване на излишните количества – STAUF MULTILAYER е перфектният избор за залепяне на готови обработени многослойни паркети, по DIN EN 13489.


 STAUF SPU 570

е наистина първoтo „всичко-в-едно“ паркетно лепило, което се отличава не само със своята висока пространствена стабилност (якост на опън) и универсално приложение, но особено с неговата висока твърда еластичност(якост на срязване), присъща за двукомпонентните полиуретанови лепила. Без съдържание на разтворители.

Това висококачествено лепило е подходящо за залепяане на rразлични видове масивни и и многослойни видове паркет. Подходящо е и за екзотични дървесини

С естествен дъбов цвят и много лесно премахване на излишните количества – STAUF SPU-570 Ви гарантира професионална инсталация на настилката, без грозни остатъци и следи върху Вашия готов обработен или суров паркет. SPU-570 има уникални качества и свойства, които му позволяват да действа като DPM (влагоустойчива мембрана) при стойностти на влажността до 4% CM, без употреба на грунд.

§Тествано за вредни емисии

üНе са открити емисионни излъчвания.

§Интегрирана влагоустойчива мембрана

üДо 4 % СМ, при нанасяне с шпакла STAUF №12

§Висока якост на срязване

üСъс високо свойство на еластичност,     позволяващо разтегляне в адекватни граници.Красотата приема много форми

Богато разнообразие  от
масивни и MDF профили

Нашите фурнировани первази предлагат невероятно богатство от възможности за дизайн. Независимо дали търсите

пищни извивки

или

минималистична елегантност

Нашето голямо разнообразие от налични профили гарантира на всеки перфектния завършек за дървения под