С дългогодишен опит в областта на естествените подови настилки, предлагаме за Вас индивидуални решения за Вашия дървен под. При нас ще намерите широка гама естествени паркети от различни видове дървесини – както класическия дъб, така и много  екзотични дървета. Многообразието на естествени паркети при нас се допълва  от различните видове обработка и структуриране на дървото, както и от богата цветова палитра. Без значение дали търсите масивен, двупластов или многослоен естествен паркет – при нас ще намерите точното решение за Вашия дървен под!

От изключителна важност е  настилката Ви да бъде монтирана от професионалисти и да бъдат вложени качествени материали за монтажа (продукти за подготовка на основата -при необходимост, лепило, завършващи продукти – лакове и масла). В случай, че няма към кого да се обърнете за извършване на професионален монтаж – може да разчитате на нас! Като Ваш доверен партньор Вема-ен ЕООД предлага за Вас монтаж и обработка на паркет и други дървени подове (редене,лепене, циклене, шлайфане, оцветяване, лакиране, омасляване и други).  За всички монтажни дейности и процедури влагаме висококачествени материали и продукти от висок клас, предназначени за професионална употреба.

И не на последно място, за да се наслаждавате дълги години на Вашия паркет, много е важно да го поддържате правилно – с качествени продукти, специално създадени за нуждите на Вашия паркет – омаслен или лакиран. При нас ще намерите широка гама почистващи и поддържащи препарати – за основно почистване, за регулярна поддръжка, за подхранване и грижа за омаслени и овосъчени подове, за лакирани повърхности и др.